Като главен изпълнителен директор на съветската, а после побългарена фирма

...
Като главен изпълнителен директор на съветската, а после побългарена фирма
Коментари Харесай

Министър ГБС строеше руския Турски поток като директор на ГБС, защо крие?

Като основен изпълнителен шеф на руската, а след това побългарена компания с съветско име ГлавбОлгарстрой сегашният министър на районното развиване Андрей Цеков (ПП) ефективно взе участие в градежа на съветския Турски поток , възмутено реагират на отрицанията му всички в сектора. Не е загадка, че точно ръководената от него компания към която има цяло съзвездие, а в някои от неговите сдружения той беше и съучастник, правеше станциите на газопровода. И по какъв начин другояче?

Българо-съветското сдружение преди време - при соца - по тази причина е и учредено - да гради газопроводи. Не е инцидентно, че отново на него се паднаха милионите тогавашини дойче марки за строителство на блокчета за завръщащите се в Съюз на съветските социалистически републики солдати от окупационните съветски войски в Германия през 1990-92 година И отново не е инцидентно, че точно секретарят на Градския комитет по строителството бе заплатен с ръководството, а след това и със скандалната приватизация при ръководството на Костов на компанията. Която пък след това получаваше милиарди поръчки и при Царя, и при Тройната коалиция, и при ГЕРБ. Там мина оня митичен 20-годишен стаж в строителството, който е записал и на партийния, и на министерския си уебсайт Андрей Цеков. Само дето с стеснение е скрил в коя тъкмо компания.

Същата има офис в Москва, по-голям от без друго помпозното по социалистически, посолство на България вд съветската столица. Намира се на Мосфилмовская.

И срещите - освен огласената от Бойко Борисов - със санкционен тамошен олигарх нито са индивидуален случай, нито са фикция.

Бедата е за него е, че освен 19 минути, само че и службите на партньорските страни от НАТО се интересуват както от скриването на тези обстоятелства, по този начин и от спестяването на големи суми на ТИР-босове чрез понижаване на толтаксите, премахване на теглилките, с цел да могат да транспортират нелегално повече товари, допускането на тежките и рушащи настилките стремително камиони до и при неразрешени от закона температури цяло ято. А също по този начин и от схемата 10+4 за рекет против строителните компании при кабинета Петков  - Нинова и дали пък не е обвързвана със гибелта на юриста Гугински, през чиято адвокатска фирма минаваше, и от чиято адвокатска фирма влязоха в Политическа партия и политиката ни Никола Минчев и Лена Бориславова.

Както се споделя: сметката е направена. Тепърва ще би трябвало да се заплати!

Първото упражнение е: " дават ли ти - взимай ", само че след това идва втората част от националната сентенция: " гонят ли те - бягай ".
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР