Като филм Отряд самоубийци (2016 г.) определено имаше своите проблеми,

...
Като филм Отряд самоубийци (2016 г.) определено имаше своите проблеми,
Коментари Харесай

Харли Куин няма нужда от Жокера

Като филм " Отряд самоубийци " (2016 г.) несъмнено имаше своите проблеми, само че едно от нещата, с които се заби в съзнанието ни като гвоздей в кисело мляко, беше Харли Куин (Марго Роби).
 Джон Сина,
Джон Сина става супергерой в " Отряд самоубийци 2 "

" Отряд самоубийци 2 " наподобява все по-впечатляващо

Ето за какво се зарадвахме при новината, че Warner Bros. приготвят независим филм за нея. До момента бяхме виждали фотоси и къс тийзър, само че през вчерашния ден, 1 октомври, беше публикуван и първият филмов откъс на " Хищни птици " (Birds of Prey).

От него излиза наяве, че госпожица Куин е прекратила взаимоотношенията си с Жокера (Джаред Лето) и това ѝ се отразява тежко. До момента е мислила, че има единствено една цел в живота - да служи на някого. Това обаче бързо се трансформира.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Birds of Prey (@birdsofprey) на Сеп 30, 2019 в 9:00 PDT

Оказва се, че в Готъм по същото време още няколко дами подхващат равноправност. Това са Черното канарче (Джърни Смолет-Бел), Huntress (Мери Елизабет Уинстед) и детектив Рене Монтоя (Рози Перес), а ориста пък е по този начин добра да ги събере.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Birds of Prey (@birdsofprey) на Сеп 30, 2019 в 9:04 PDT

Обединява ги една обща идея, с изключение на еманципацията, несъмнено - да спасят Касандра Кейн (Ела Джей Баско). Момичето има потребност от помощ, тъй като по петите ѝ е тръгнал Черната Маска (Юън Макгрегър) - безмилостен незаконен необут.
 Birds of Prey, Харли Куин, Жокера и ще забележим ли героя в новия филм
Ще забележим ли Жокера и Харли Куин още веднъж дружно

Birds of Prey се обрисува да бъде доста забавен

Трейлърът не разкрива доста от сюжета и много неща са неразбираеми, само че пък несъмнено ни потопи в света на Харли Куин - пъстър, вманиачен и еманципиран .

Премиерата на " Хищни птици " е на 7 февруари 2020 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР