Като филм на Чаплин - хем буди усмивка, хем е

...
Като филм на Чаплин - хем буди усмивка, хем е
Коментари Харесай

Вижте снимка от Варна! Вие бихте ли направили така?

Като филм на Чаплин - хем буди усмивка, хем е тъжно! Така разяснява варненец огромно плюшено мече, оставено върху резервоар за боклуци.

Сто на 100 е подарък от мъж, към обичана и след раздялата тя е решила да отстрани от живота си всичко, което носи мемоари към този човек, размишлява различен.

Вие бихте ли създали по този начин - да оставите плюшено мече, че и огромно, върху резервоар за отпадък?

Иначе историята на плюшените мечета е доста любопитна. Това е най-известната плюшена играчка в света. Тя е създадена по едно и също време от производителите на играчки Морис Михтом в Съединени американски щати и Ричард Щайф във компанията на вуйна му Маргарете Щайф в Германия при започване на 20-ти век. Това е единствената играчка в света, прославена и с ария, и с филм.

Името teddy bear идва от бившия президент на Съединените американски щати Теодор Рузвелт, който постоянно е бил именуван " Теди " (прякор, който в полза на истината той мразел).

Продажбите на дребно на плюшени животни, в това число плюшени мечета, възлизат на 1,3 милиарда $ през 2006 година

Най-голямото плюшено мече е с дължина 19,41 м и е конструирано от Municipio de Xonacatlán, Ideas por México и Agrupación de Productores de Peluche на 28 април 2019 година Играчката е била изложена на локалния стадион в град Xonacatlán и е направено със същите материали като предлагано в комерсиалната мрежа плюшено мече.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР