Като една от най-известните газирани напитки в света, всеки е

...
Като една от най-известните газирани напитки в света, всеки е
Коментари Харесай

Какво се случва с тялото ви след пиене на Coca-Cola - и трябва да ни разболее

Като една от най-известните газирани питиета в света, всеки е осведомен с невероятния усет на студена кутия Coca -Кола. Но какво в действителност прави обичаната ни напитка с телата ни?

Всички знаем, че потреблението на прекалено много кутии може да бъде нездравословна за здравето ни, тъй че какво в действителност се случва с телата ни след консумация на кутия кока-кола? Освен зашеметяващото количество захар в една кутия – 37 грама (10 чаени лъжички), с цел да бъдем точни, има няколко неща, които се случват, откакто я изпиете.

Препоръчително е хората да одобряват единствено шест чаени лъжички захар ден, тъй че една кутийка кока-кола доста надвишава това, съгласно английския фармацевт Нирадж Найк, който твърди: „ Интензивната наслада на кока-колата, произлизаща от високото й наличие на захар, би трябвало да накара човек да повърне незабавно щом попадне в тялото. фосфорната киселина в напитката притъпява сладостта, което разрешава на хората да запазят напитката ", както се оповестява в Medical News Today.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР