Като човешки същества всички имаме различни странности и навици, които

...
Като човешки същества всички имаме различни странности и навици, които
Коментари Харесай

Странностите на някои от любимите ни звезди

Като човешки същества всички имаме разнообразни странности и привички, които сме придобили през годините - от хигиената до питателните навици. И звездите не са по-различни. Независимо дали тези привички ви карат да се ужасявате, или да се смеете, те ни демонстрират, че без значение от това какъв брой популярност и пари има, звездите също имат своите особености. Възможно е даже да имате общи черти с някои от тях!

Марая Кери

Един от най-странните привички на тази дива е да яде единствено лилави храни три дни от седмицата, откакто роди близнаците си. Диетата включвала сливи, грозде и патладжани.
 Getty Images
Том Круз

И по този начин, какъв е ексцентричният табиет на този звезден артист? Птичи изпражнения. Тази японска козметична процедура, известна като " лице на гейша ", е разпространявана в Холивуд от Виктория Бекъм.
 GettyImages
Джесика Симпсън

Въпреки перлените си бели зъби, певицата разкри, че си мие зъбите единствено три пъти седмично. Причината? " Защото зъбите ми са толкоз бели и не обичам да ги чувствам прекомерно хлъзгави, само че употребявам Листерин и конец за зъби всеки ден. Наистина е необичайно, само че имам страховит мирис ", показа един път звездата пред Си Ен Ен.
 GettyImages
Крисчън Бейл

За разлика от множеството хора, артистът се пробва да се опълчва на суеверията всеки ден. Обича да минава под стълби, има черна котка, а обичаното му число е 13.
 Getty Images
Камерън Диас

Диас има фикс идея за непорочност, изключително когато става въпрос за дръжки на порти. А звездата е склонна да отваря вратите единствено с лакти, с цел да не допира дръжките, които, съгласно нея постоянно са инфектирани с микроби.
 Gulliver/Getty Images
Джони Деп

Деп е прочут с това, че в свободното си време колекционира кукли Барби! Пред водещия Джими Кимъл той споделя, че е почнал да употребява куклите, с цел да тества гласовете на някои от известните си кино герои и да играе с щерка си.
 GettyImages
Памела Андерсън

Трудно е да се повярва, че тази руса сексбомба в никакъв случай не се поглежда в огледалото. Известно е обаче, че тя страда от ейзоптофобия, която съставлява непрекъснат боязън от гледане в отразяващи обекти. Освен това Андерсън в никакъв случай не се гледа по малкия екран.
 Getty Images
Сандра Бълок

Бълок е все по този начин красива даже и на 50 години, тъй че каква е нейната загадка? Е, Бълок разкри, че нанася крем срещу хемороиди в региона към очите си, който - съгласно нея, предотвратява появяването на бръчки.
 Getty Images
Дженифър Анистън

За да се защищити от неприятен шанс, актрисата влиза в аероплан единствено с десния си крайник. И също като Кийт Харингтън почуква по външната страна на самолета, преди да се качи на борда.
 Getty Images
Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР