Като човек, участвал в подобни дела, мога да кажа, че

...
Като човек, участвал в подобни дела, мога да кажа, че
Коментари Харесай

Емануил Йорданов: Стоянов и Коцев трудно ще работят нормално, слу...

" Като човек, взел участие в сходни каузи, мога да кажа, че те стартират шумно и приключват извънредно безшумно, отдалечени съзнателно от публичния интерес ".

 

Ако приказваме хипотетично, не виждам никакъв проблем да пазя подобен обвинен, сподели Йорданов.

 

" Що се отнася до първото разглеждане на мярката за неотклонение - аз постоянно предпуреждавам клиентите си, че при него съдът не е безпределно сериозен към прокуратурата. Аз обаче считам, че когато едно лице се притегля за обвинено, би трябвало да има задоволително данни за неговата виновност ".

 

Ако нещо може да заключи протичащото се сега, това е думата панаир, сподели Йорданов в предаването " Неделя 150 ".

 

" От дълго време връзките мужду участниците в сглобката бяха доста надалеч от това, което е обикновено политическо държание. Една тъга, която продължи девет месеца. Накрая стигнахме до такава степен, откъдето тръгнахме ".

 

" Главният секретар е индивидът, който управлява професионалната активност на министерството. В негова подготвеност е това по какъв начин полицията по места ще се грижи за тези хора, които към този момент са известни като купувачи на гласове и по какъв начин ще бъдат охранявани характерните секции, в които най-често вотът се изкривява.

 

Главният секретар може да дава инструкции и на регионалния шеф, и на всички хора, които работят на място.

 

Бързото сменяне на шефове допуска, че те може би ще са по-склонни да се преценяват повече с министъра, в сравнение с с основния секретар ".

 

Аз нямах някаква информация за Мартин Божанов-Нотариуса, изясни още Йорданов.

 

" Но не са малко хората, които се пробват посредством измами за сметка на престижа на правосъдната система, да изкарват лесни пари ".

За Йорданов е изненада, че вътрешният министър Калин Стоянов отхвърля да даде информация, в това число на депутатите, дали Божанов е бил помощник на Министерство на вътрешните работи.

 

" По закон народните представители имат право да работят с класифицирана информация. Освен това, гибелта на Божанов дава опция да се декласифицира информацията и да се борави с нея ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР