Като човек, който се чувства малко измамник в кухнята, често

...
Като човек, който се чувства малко измамник в кухнята, често
Коментари Харесай

Направих пица в Ninja Speedi и това беше абсолютна промяна на играта

Като човек, който се усеща малко лъжец в кухнята, постоянно съм нащрек за новомодни джаджи, които настояват с цел да ми помогне в играта ми за готвене. В опит да разширя ограничавания си кулинарен репертоар, аз с наслада прегърнах доста разнообразни кухненски джаджи през годините, като някои бяха доста по-успешни от други.

И по този начин, когато за първи път чух за 10-в-1 Ninja Speedi Rapid Cooker, вълнението ми нямаше граници. Вече изумен от моя Instant Vortex Airfryer, мозъкът ми се състезаваше с опциите на всички възхитителни творения, които бих могъл да опитам да основа с Ninja, който обещаваше да основава цели ястия единствено за 30 минути.

Като един от Най-популярните марки кухненски уреди в Обединеното кралство, Ninja разполага с извънредна гама от въздушни фритюрници, здравословни скари, многофункционални фурни, уреди за смутита и други С Ninja Speedi 10-в-1 в този момент понижена до единствено £149 в John Lewis, вие също може да бъдете горделив притежател на моя новооткрит кухненски любимец.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР