Като член на Националния съвет категорично не мога да приема

...
Като член на Националния съвет категорично не мога да приема
Коментари Харесай

Петър Витанов: Не мога да приема позицията на БСП да се разграничи от министрите

„ Като член на Националния съвет изрично не мога да приема позицията на управлението на Българска социалистическа партия да се разграничи обществено от личните си министри в служебния кабинет. Убеден съм, че освен партията, само че и жителите могат единствено да завоюват от наличието на хора като Крум Зарков, Весела Лечева и Явор Гечев в актуалното ръководство “, това разяснява във Facebook профила си евродепутатът Петър Витанов.

Той декларира, че същото важи и за назначените заместник-министри и регионални шефове по места.

По думите му сигналите, които партията дава на обществото, са скандални и няма да доведат до нищо положително за Българска социалистическа партия.

„ Всички можем да раздаваме предизборни листовки, самият аз съм го правил на драго сърце на акциите и през последните две години. Но да смяташ, че това е най-големият принос, който министрите от Българска социалистическа партия могат да дадат в идващите месеци, е в цялостен прорез с обикновената политическа логичност “, показва евродепутата.

„ На всичкото от горната страна „ новите лица “ отпред на партийните листи са същите, с които Българска социалистическа партия загуби половината си гласоподаватели в предходните акции. Явно е, че не сме си взели поука. Защото няма по какъв начин да чакаме друг резултат, до момента в който повтаряме едни и същи неточности “, приключва той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР