Като че ли това е най-обреченият и най-прокълнатият кино проект

...
Като че ли това е най-обреченият и най-прокълнатият кино проект
Коментари Харесай

Нови проблеми спират снимките на Бонд 25

Като че ли това е най-обреченият и най-прокълнатият кино план в света. Проблемите към дълго чакания юбилеен Бонд 25 започнаха дълго преди началото на фотосите и не престават с цялостна пара откакто планувана детонация се оказа прекомерно мощна и унищожи част от декорите в студио Пайнууд, написа Cinefish.bg.

От екипа потвърдиха новината за случая. Като по знамение никой не е потърпевш, само че един човек от снимачния екип е получил леко пострадване. Снимките са били прекъснати, само че единствено до края на деня.

Според вестник The Sun детонацията се е получила по време на подготовките за комплицирана сцена с гърмежи и каскади. Явно експлозивите са били прекомерно мощни и се е образувало гигантско огнено кълбо, което е разрушило покрива на студиото.

Всичко това се случва, откакто звездата Даниел Крейг претърпя сериозен случай на снимачната площадка в Ямайка. При една от каскадите той нарани глезена си и претърпя интервенция, поради която му се наложи да отсъства две седмици от снимачната площадка.

Според публична информация от продукцията никой от тези проблеми няма да забави премиерата на кино лентата. Тя изрично ще се състои на 8 април 2020 г.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР