Като част от нашите усилия да възпираме враждебните действия срещу

...
Като част от нашите усилия да възпираме враждебните действия срещу
Коментари Харесай

САЩ изпратиха втори самолетоносач в Близкия изток frognews.bg

" Като част от нашите старания да възпираме враждебните дейности против Израел или всевъзможни старания за разширение на тази война след нападението на " Хамас " против Израел, групата включва на крайцера с крилати ракети Philippine Sea (CG 58), ракетните разрушители Gravely и Mason и Carrier Air Wing 3 с девет ескадрили бойни самолети и съответните щабни чиновници ", се споделя в известието.

Carrier Air Wing 3 в действителност е част от самолетоносача " Айзенхауер ", който ще се причисли към " Джералд Форд ", който към този момент е в региона със своя бойна група. Освен това по-рано през седмицата Военновъздушни сили на Съединени американски щати оповестиха разполагане в региона на ескадрили от изтребители F-15, F-16 и самолети за атакуване на наземни цели A-10.

Увеличаването на разположената американска мощ е сигнал за желязната ангажираност на Съединените щати със сигурността на Израел и нашата решителност да възпираме всеки държавен или недържавен участник, който се стреми да ескалира тази война, добавя известието.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР