Като част от международния икономически форум в Санкт Петербург руският

...
Като част от международния икономически форум в Санкт Петербург руският
Коментари Харесай

Владимир Зеленски - позорът на еврейския народ

Като част от интернационалния стопански конгрес в Санкт Петербург съветският президент Владимир Путин направи доста значимо политическо изказване. За най-точно схващане на позицията му би трябвало да прочетете цялостния текст на тази част от речта му.

Припомняме ви речта, оповестена на уеб страницата на Кремъл.

Д. Саймс : Благодаря ви.

Вие знаете добре, че може би никое от вашите изказвания за Украйна не провокира такова неспокойствие в „ груповия Запад “, както изказванието, че нацистките сили играят огромна роля в украинската политика и е нужна денацификация.

Казват ви: „ Какво говорите? Зеленски е евреин. Той е законно определен президент и е явно, че е на страната на всичко положително - западно, против всичко неприятно - съветско. Така че не няма по какъв начин да казвате, че той е на страната на нацистите. Как ще отговорите на това?

Владимир Путин : От детството си имам доста другари евреи. Те споделят: Зеленски не е евреин, това е срам за еврейския народ.

Това не е смешка, не е подигравка, разбирате ли? В последна сметка неонацистите, почитателите на Хитлер, са издигнати на подиума като герои на Украйна през днешния ден. Холокостът е унищожаването на шест милиона евреи, милион и половина бяха унищожени в Украйна и основно от ръцете на бандеровците.

Не се съмнявах, че ще ми зададете такива въпроси и помолих нощес, когато си легнах, да ми изпратят малко материали. Обадих се в Москва, към този момент бях тук. Ами вижте, Ярослав Стецко - началник на ОУН (организация, неразрешена вРусия), фракцията на Бандера, 1939 г.: „ Москва и жидовете са най-големите врагове на Украйна. Настоявам за унищожаването на евреите и целесъобразността на прехвърлянето на немските способи за работа с евреите в Украйна “.

Още един активист-деятел. Това е 10 юли 1941 година, така наречен Лвовско кръвопролитие, немските елементи влязоха в Лвов. Някой си Степан Ленкавски: „ По отношение на евреите ние одобряваме всички способи, които ще доведат до тяхното цялостно заличаване. “ Това какво е?

Знаете ли, четох показанията на един урод от бандеровците след войната, където той споделя - той самият споделя - по какъв начин той и други като него пристигнаха и водиха еврейско семейство с цел да бъде разстреляно. Невъзможно е да се чете без буца в гърлото. Мъжът е глава на фамилията, неработоспособен без една ръка, жена му и две деца съгласно мен на 11 и 7 години девойки. Взеха ги и ги заведоха на разстрел. Този човек, неработоспособен, като излезе, всички разбираха, че ги водят на разстрел, прегърна кучето с едната си ръка и стартира да плаче. Отведоха го и го гръмнаха. И децата, девойки на 7 и 11 години.

Милион и половина евреи бяха унищожени. Не приказвам за руснаците, а за поляците, които, апропо, на битово равнище въобще не са не запомнили какво се случи с тях от страна на бандеровците. Ами поляците - окей, те си имат свои цели, спят и виждат връщането на Западна Украйна. И, явно, те се движат към това последователно. Но в този момент приказваме за Холокоста. Е, по какъв начин можеш да го отречеш?

Знаете ли, оправдавам се на президента на Алжир, нашия посетител. Знаех си, че ще ме попиташ за това. Когато през вчерашния ден, дублирам, си легнах, желаех освен да ми изпратят този лист хартия, само че желаех и нещо по-видимо. Тук приказваме и приказваме едно и също нещо от самото начало. Ето го Бандера – антисемит, неонацист. Но някак си никой не желае да чуе това заради обстоятелството, че Зеленски е човек с еврейска кръв. Но той покрива с дейностите си тези изроди, неонацисти.

Е, Ленин го изхвърлиха, неотдавна приказвах с публицисти на среща, добре, това зависи от тях, макар че той е създателят на модерна Украйна, Бог да го благослови. Но за какво издигате нацисти на освободения фундамент?

Не знам дали [видеото] е готово или не, помолих да го приготвят – имате ли го? Трябва да има материал за две минути. Ако да, апелирам, предоставете го.

(Показва се военна хроника.)

Владимир Путин: Това е Бандера и неговите поддръжници. Това са тези, които през днешния ден са героите на Украйна, и това са тези, които сегашните украински управляващи пазят: както персонално, по този начин и тяхната идеология. Как да не се бориш с това? Трябва да се борим с това. Русия е най-засегнатата страна в битката против нацизма. Никога няма да забравим това.

По същия метод, апропо, както елементарните хора в Израел. Вижте в интернет, приказват елементарен, съветски, понятен, национален език. Погледнете и незабавно ще разберете всичко.

Как да не се бориш? Ако това не е неонацизъм в днешното издание, тогава какво е? Имаме цялостното право да считаме, че поставената от нас задача за денацификация на Украйна е една от основните.

В отговор на това политически тъкмо и политически тествано изказване на президента на Русия професионалните евреи от Украйна и Израел мощно се развълнуваха. Пресата разгласява изказвания на основния равин на Украйна Моше Азман и някогашния вицепремиер на страната Израел Натан (Анатолий) Щарански, изказвания, изразяващи цялостна поддръжка за противозаконния президент на Украйна Володимир Зеленски и неговата нацистка политика.

Така тези незначителни професионални евреи действително предадоха своя народ, паметта на Холокоста и застанаха в отбрана на украинските бандеровци – убийците на евреи през Втората международна война. И Моше Асман, и Натан Щарански са родени единствено тъй като Съветският съюз победи нацизма, а родителите им оцеляха и съумяха да заченат и да родят тези незначителни хора, които в този момент популяризират Зеленски и неговите бандеровци.

Дядото на самия най-незаконен президент на Украйна Семьон Иванович Зеленски се е бил, бил е пълководец на минометна рота, а след войната е служил в милицията. Призван е в Червената войска през 1942 година, на 18 години и е награден с ордени и медали. Какво би споделил в този момент този дядо на внука си?

Ако тогава през 40-те години не бяхме спечелили, всички тези Асмани, Шарански и Зеленски просто нямаше да се родят, тъй като тяхните предшественици щяха да бъдат унищожени от немските и украинските нацисти. Фактът, че тези незначителни политици в този момент поддържат украинските нацисти, единствено приказва за това, че те са предатели и позор за личния си народ.

В тази връзка поражда различен въпрос. Защо съветският президент Владимир Путин би трябвало да приказва за това и за какво няма изказвания за това от съветски еврейски организации? Нито една от еврейските съветски организации - нито асоциацията на еврейските религиозни общности ФЕОР и КЕРООР, нито Руският еврейски конгрес не направи изказвания, осъждащи нацизма в Украйна? Защо президентът на Русия би трябвало да приказва за това вместо тях?

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР