Като част от холивудското издание на Vanity Fair за 2022

...
Като част от холивудското издание на Vanity Fair за 2022
Коментари Харесай

Никол Кидман се разголи за „Vanity Fair”

Като част от холивудското издание на Vanity Fair за 2022 година, актрисата Никол Кидман се появи със независима корица и изглеждаше безусловно необикновено.

56-годишната австралийка наподобява ослепително, демонстрирайки безупречната си фигура ,

в това число тренираните си коремни мускули. Носителката на „ Оскар” е облечена в костюм в жанр „ ученичка” на Miu Miu, който включва горнище, доста къса мини пола и чорапи до коленете.

На фрагмента се вижда по какъв начин Кидман театралничи до жълти врати, заобиколена от дребна градина с цветя. Знакът на Холивуд е инсталиран на назад във времето, като че ли Кидман отваря портите на La La Land.

В обществените мрежи се появиха спекулации, че от изданието са употребявали Photoshop, защото торсът на Никол Кидман изглеждал прекомерно дълъг, а и това не било нейното тяло въобще.

Тази година Никол Кидман още веднъж е номинирана за „ Оскар “ за ролята си на Люсил Бол в „ Да бъдеш Рикардо “ .

На страниците на специфичното издание на „ Vanity Fair” австралийката театралничи дружно с сътрудниците си Идрис Елба, Пенелопе Крус, Кристен Стюарт, Бенедикт Кънбърбач, Симу Лиу, Андрю Гарфийлд и Михаела Джей Родригес, които са оповестени за звездите, които унищожават границите на Холивуд.

Никол, изясни, че когато е влезнала в ролята на комедийната икона от 50-те години на предишния век Бол е трябвало да заблуди имунната си система да мисли, че страданията на героинята ѝ са същински, което довело до това, че няколко дни след привършване на фотосите Кидман в действителност се разболяла.

„ Части от тялото не знаят, през множеството време, каква е разликата сред роля и действителния живот “ ,

споделя Никол, която преди този момент се разболя, откакто работи по сериала „ Големите дребни неистини “, където играе жертва на принуждение. „ Започнах да разбирам малко повече, какъв брой е значимо да се грижиш за себе си “, споделя актрисата.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР