Като част от дългосрочната стратегия на гранда Левски да възкреси

...
Като част от дългосрочната стратегия на гранда Левски да възкреси
Коментари Харесай

Безплатен вход за деца до 14 години на Левски - АЕК

Като част от дълготрайната тактика на гранда Левски да възкреси любовта на децата към спорта, и в частност към футбола Ви оповестяваме, че дуелът - реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа сред Левски и АЕК (Ларнака) може да бъде посетен гратис от проведени групи деца до 14 годишна възраст от образователни заведения, спортни школи/организации, осведоми формалният уебсайт на " сините ".

Мачът е на 1 август, четвъртък от 19:30 часа на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ".

Според регламента на Европейската футболна асоциация (УЕФА), клуб който изтърпява наказване - домакинство пред празни трибуни, има право да допусне на трибуните деца до 14 години, в това число.

Условието това да се случи е всяка група от 10 деца да бъде придружавана от един възрастен с педагогическо обучение (треньор, учител, педагог и т.н), като за всяка група би трябвало да бъде попълнена декларация с данните на придружителя и всяко едно от децата. Декларацията може да изтеглите от тук.

За допълнтелна информация, записвания и попълнени заявления - [email protected].

Децата и техните придружители ще бъдат допускани на футболната среща през вход 2 на Сектор А. Краен период за записване на групите - 31.07.2019 година, 19:30 часа.
 Съдия с пет мача в Европа за Левски в реванша с АЕК
Съдия с пет мача в Европа за Левски в реванша с АЕК

Асистенти на Глен Ниберг ще бъдат сънародниците му Мапбод Бейги и Андреас Сьодерквист
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР