Като бизнес треньор от повече от 25 години, мога да

...
Като бизнес треньор от повече от 25 години, мога да
Коментари Харесай

Искам още повече: Три съвета за следващия тримесечен план

Като бизнес треньор от повече от 25 години, мога да потвърдя силата, която един добър тримесечен проект може да има върху вашия бизнес и капацитета ви за напредък. Като концентрирайте най-хубавото си време, пари и внимание върху първите три до пет неща, които ще тласнат бизнеса напред, можете да постигнете задачите си по-бързо, в сравнение с сте си представяли. Но основаването на добър тримесечен проект е умеене, което би трябвало да се практикува. Повечето притежатели на бизнес по своята същина не са положителни в това умеене и може да се борят със основаването на проект, който е по едно и също време удобен за техния екип и регистрира техните мощни и слаби страни. Затова споделям някои от нещата, които НЕ би трябвало да вършиме, когато планирате идващото си тримесечие, написа Дейвид Финкел в публикация за Inc. 

Възможно е да нямате реалистична визия за това какъв брой време ще отнеме да постигнете избрани задания от стратегическия ви проект за тримесечието. Разумно ли е един човек от вашия ИТ екип да проектира и кодира напълно нов уебсайт през идващите три месеца? Може ли вашият създател на наличие да се ангажира с освен това от това да преработи брошурата си за продажби през това тримесечие? Разбирането на скоростта, с която се правят нещата във вашия бизнес, ще ви помогне да създадете по-балансиран, който ще ви води до там по-бързо, като в същото време зачитате качествата на вашия екип.

По същия метод, имайте поради по кое време поставяте крайни периоди . Поставянето на всичките детайли за деяние и значими стадии при започване на тримесечието е изкушаващо, само че може да затрудни завършването на задачите в точния момент и по допустимо най-хубавия метод. Така че разпределете по-реалистични крайни срокове.

Вторият съвет, който създателят на публикацията дава, е да не отлагате основаването на своя тримесечен проект за деяние до последната минута. Например, можете да започнете работа по своя тримесечен проект за деяние към средата на предходното тримесечие. Дотогава ще знаете къде се намирате по и ще можете да започнете да планирате и идния интервал. И откакто го извършите, го споделете с членовете на екипа си и да започнете да предприемате дейности по неговите точки при започване на тримесечието. Отлагането на нещата за последния миг ще ви попречи да се възползвате от опциите в точния момент. 

Третият и финален съвет, е обвързван с задачите и стъпките за деяние в границите на вашия проект. Лесно е да поставите неразбираеми цели, които обгръщат доста разнообразни области и отдели, и по-късно да употребявате това като опрощение в края на тримесечието за какво не сте съумели. Вместо това бъдете доста ясни какво желаете да постигнете до края на тримесечието и постоянно го определяйте количествено, когато е допустимо. Вместо да казвате: " Искам да увелича продажбите през това тримесечие ", кажете: " Искам да увелича продажбите с 22% през идващото тримесечие ". Последното ви дава цел, която да постигнете и сте в положение да мерите по пътя, с цел да усетите триумфа си. 

Източник: Дейвид Финкел, създател на " Формулата на свободата: по какъв начин да съумеете в бизнеса без жертване на фамилията, здравето или живота ", за

Превод и редакция: Нели Тодорова 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР