Като абсолютна комедия може да бъде определено партито по случай

...
Като абсолютна комедия може да бъде определено партито по случай
Коментари Харесай

Плеймейтката Нора Недкова щеше да се обеси на полилея навръх рождения си ден

Като безспорна комедия може да бъде несъмнено празненството по случай 30-годишния рожден ден на плеймейтката Нора Недкова. До там се стигна след капризите й, а гостите се посмяха много от претърпяното. Център на вниманието се оказа моментът с поднасянето на тортата. Незабравим епизод и черна поличба се оказа обаче тази част от празненството.

Обслужващият личен състав таман донесе тортата, а десетки телефони и апарати светнаха към " кралицата " Нора. Озарена от светлина тя сподели простотията си в цялостния й капацитет. Докато чупеше стойки, се оплете в красивия полилей на залата.

Трима души се втурнаха в обезверен опит да разплетат косата на Нора. Водещият на празненството прекъсна даже песента, с която всички посетители пеейки поздравяваха Недкова. Плеймейтката очевидно резервира хладнокръвие до момента в който завърши драмата. А след този миг скъпата прическа закупи тип на проскубана кокошка.

Сеирът продължи и по-късно. Докато се кълчеше пред тортата, свещите угаснаха. Певицата Андреа подкани плеймейтката с: " Ай, духай, с‘я! ". С комични пози Нора се наведе към свещите, само че духането й се оказа много едва. От лиготия даже не видя, че едната свещ остана да гори.

Така тя си навлече поличба, защото желанието, което е имала, няма да се сбъдне, както гласи поличбата. Кулминацията пристигна малко по-късно. За малко още веднъж Нора щеше да се оплете в различен полилей и с цел да разсее гостите реши да се прави на смешник. Позирайки като кралица постави тенекиена корона. Отново поради театралничене короната бързо падна от главата, а някои от гостите започнаха да се двоумят дали са на цирков театър или на празник.

Източник: gospodari.com
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР