Кати призна, че след като е слязла от сцената, не

...
Кати призна, че след като е слязла от сцената, не
Коментари Харесай

Кати отказала еротично предложение

Кати призна, че откакто е слязла от сцената, не се изкушила нито един път да се върне към музиката. Все още хората я разпознават, даже младежите.

“Имам фенове и на 16 години, колкото щерка ми. Да не повярваш, те са се родили, когато съм се отказала от пеенето. С течение на времето в интернет пространството харесват някоя моя ария и стартират да се интересуват кой я пее и така нататък " – споделя тя в “Шоуто на Николаос Цитиридис ".

Твърди, че не би се върнала в никакъв случай към музиката и това е за нея е минало: “Аз преди 3-4 години си изхвърлих микрофона. Спазвам правила по фън шуй – не арестувам никакви движимости от преди 15-20 години. Направих тотално почистване – микрофони, картички, на които давам автограф… Единствено вардя кино лентата, който е за мен – “Кати една сбъдната фантазия ", и няколко диска. Това е – няма плакати, няма нищо ".

Дъщерята на Кати харесва песните й

Изпълнителката на безконечния шлагер “Волна пеперуда " има пораснала щерка. Едва 5-6-годишна тя се поинтересувала от специалността на майка си и се наложило Кати да опише в детайлности за своите занимания преди да стане майка.

“Дъщеря ми доста държеше да й опиша с какво съм се занимавала. Аз съм й разказвала, че съм била певица, пускала съм й моето творчество. Харесва го, несъмнено. Няма по какъв начин щерка ми да ми е почитателка, просто харесва музиката, която съм изпълнявала " – споделя фолк звездата.

Кати признава, че е получавала покана от еротично списание за фотосесия, само че не се е съгласила, тъй като не желала да има в биографията си нещо, от което след години детето й да се срами.

“Едно време, преди да знам, че ще имам дете, доста се съобразявах с това какво върша. Мислила съм си за интервала, когато ще имам дете, да не направя по този начин, че то един ден да се срами от това, което съм правила. Слава Богу, съумях! Няма нещо, с което щерка ми да се срами от мен. Родителят би трябвало да има доста мощна връзка с детето си " – акцентира някогашната певица.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР