Кати Грифин разкри, че се е борила със зависимостта си

...
Кати Грифин разкри, че се е борила със зависимостта си
Коментари Харесай

Кати Грифин - пристрастяване към хапчетата и опит за самоубийство след "главата на Тръмп"

Кати Грифин разкри, че се е борила със зависимостта си към хапчетата и мислите за самоубийство - след отрицателната вълна от реакции, която последва поради спорна фотография през 2017 година

60-годишната актриса, която в понеделник разкри, че се бори с рак на белия дроб, показа пред ABC News детайлности за последните четири години от живота си и отрицателната серпантина, в която е попаднала - откакто се сблъсква с отрицателната реакция, подбудена от фотография, на която театралничи с окървавена глава, наподобяваща тази на тогавашния американски президент Доналд Тръмп.

След като се извинява за случилото се, само че след това се отхвърля на извинението, Грифин поема през 2017 година на турне, наречено " Laugh Your Head Off ". Тя отбелязва, че тъкмо по това време е почнала да приема хапчета, което е довело до борба със зависимостта към тях и в последна сметка - до опит за самоубийство.

" Казах си: Е, аз даже не пия... Голяма работа, вземам няколко хапчета понякога, кой не взема? ", споделя тя в изявление пред ABC News.

На актрисата в началото е постановен Provigil от доктор, като медикаментът доста скоро е последван от рецепта за различен - Ambien, който да й оказва помощ да заспи, както и болкоуспокояващи. Звездата споделя, че зависимостта й от хапчета стартира да " излиза доста бързо отвън надзор ".

Пристрастяването й към хапчетата бързо води и до мисли за самоубийство. Тя споделя, че в този стадий животът й е бил отдаден на това да се качи на сцената и да покаже на хората какъв брой е издръжлива. На фона на голямата отрицателна реакция към фотографията с " главата на Тръмп ", тя споделя, че стартира да усеща, че нейните критици може би са прави и че няма да има последваща глава в кариерата или живота й.

На фона на последствията след фотографията Грифин споделя, че освен е получавала смъртни закани, само че и че околните й са били унизени със закани за живота им.

Комедиантката споделя, че с ескалиране на зависимостта й към хапчетата, нейните мисли за самоубийство се трансформират в фикс идея. Тя даже стига до такава степен, че написа предсмъртно писмо и прави несполучлив опит да отнеме живота си. Грифин е настанена в психиатрична клиника, като след това работи със експерти, които й оказват помощ да се почисти от зависимостта си към медикаментите.

Вижте повече за Кати Грифин в.
https://ladyzone.bg/laifstail/kati-grifin-razkri-za-pristrastjavaneto-si-kam-hapchetata-i-opit-za-samoubijstvo.html
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР