Катерина Ермакова е носителка на наградите Мис Лом“ и Мис

...
Катерина Ермакова е носителка на наградите Мис Лом“ и Мис
Коментари Харесай

Моделката Кати Ермакова: Мис Еротик работи като касиер в закусвалня

Катерина Ермакова е носителка на премиите „ Мис Лом “ и „ Мис Еротик “. Родена е в Козлодуй на 20 юли 1998 година Завършва гимназия в Лом и по-късно се реалокира в София.

- Какво е възприятието да си Мис Еротик?
- Приятно е. Не чаках да печеля. Преживяванията остават, сприятелих се с доста хора. Накрая успеха и короната, за които всяко момиче се бори.

- Колко девойки бяхте?
- Осем девойки и още толкоз момчета.

- Какво те предизвика да участваш?
- Аз съм модел в организация и вземам участие в разнообразни състезания. Миналата година се заех по-сериозно с тях. Започнах да вземам участие в доста видеоклипове и да упражнявам фитнес. Имаше три дефилета. В първото е показване, сексуален танц по двойки и третият дефиле с рокля.

- Тренира ли за този сексуален танц?
- Само на място денем. Преди това не съм упражнявала. Заедно с танцьора си измислихме песента и самите придвижвания. Имахме и стол разполагаем.

- Учеше ли се от някой филм, актриса?
- Не. Сама си импровизирах всичко.

- Какви благоприятни условия ти отваря тази премия?
- Евентуални фотоси в нови видеоклипове и нови фотосесии. Зависи и от организацията. Сама не се впускам в доста разнообразни неща.

- Ти си и Мис Лом. Как е животът там?
- Доста зле. Няма работа и не е за младежи. Обмислях да остана да пребивавам там и да развъртвам собствен дребен бизнес, само че просто няма смисъл, тъй като няма хора.

- Като носителка на този приз организираш ли начинания за развиването на града?
- Ще подаря балната си роля и съм говорила с кмета на община Лом, че съм отсреща, в случай че има обещано събитие.

- Имаш ли си другар?
- Не. Поне към този момент.

- Защо?
- Нямам време. Занимавам се с фитнес, заран упражнявам. Уча " Маркетинг " в Датския лицей, а в този момент записах още една компетентност в различен лицей, която е спортна. Работя всеки ден и непрекъснато пътувам с състезанията.

- Къде работиш?
- Касиер съм в заведение за бързо хранене в столицата.

- Ти си Мис Еротик и Мис Лом, а пък работиш измежду супи и манджи. Доволна ли си?
- Да, звучи малко необичайно. Но другояче съм удовлетворена. Почивам събота и неделя и на празниците. Получавам към 1000 лв. заплата.

- Не мечтаеш ли за нещо друго?
- Да и по тази причина изучавам. Искам да се занимавам с фитнес. Да си имам лична зала и да бъда инструктор. Сега съм на 20 години и животът е пред мен. Сама се боря с живота, пребивавам на квартира и сама си заплащам наем и сметки.

- Какъв вид мъже харесваш?
- Откакто се занимавам с фитнес, желая мъжете да имат мускулесто тяло. Първо виждам мозъка и на второ място са мускулите. Да има цели и фантазии.

- Парите и размерът имат ли значение?
- Да, несъмнено.

- Как си представяш идеалната любовна вечер?
- С доста пристрастеност и горещи страсти. Като цяло обичам по-екстремни прекарвания. Такива, за които, като си спомниш след време, да ти стане готино.

- Къде си се отдавала на любовни милувки на по-нетрадиционно място?
- Във фитнеса. Беше доста готино. Занимавах се с един треньор и една заран отиваме с него да упражняваме. Но в последна сметка се получиха други неща. Беше рано - в 7 часа. Беше като за пробуждане. И до през днешния ден се майтапим, че е загряващо кардио упражнение преди самата подготовка.

- После имаше ли повтаряне?
- След това ходихме в Боровец на ски. Там също си прекарахме готино, само че всичко си остана единствено по този начин, за страстта и прекарването. Не сме се впускали във връзка.

- Къде другаде си имала рискови преживелици?
- На бала ми в Лом. Тогава избягахме с колегата ми в един парк и там също беше доста готино. Осквернихме детския парк в града. Правихме го там, където си играят малчуганите. Не тъкмо пързалка или люлка, а нещо сходно. Беше също крепко, тъй като преди този момент дълго време се оправяше бална рокля, прическа, грим, а най-после внезапно към този момент не те интересува по какъв начин изглеждаш. Захвърлих бална рокля и всичко. Беше край Дунав.

- С кой прочут човек искаш да имаш сходно прекарване?
- С футболист. Имам полово привличане към тях. Благой Георгиев не ми харесва изключително. Ще помисля с кого.

- Имаше ли проблем с родителите?
- Не. Те към този момент го одобриха. С татко ми имахме по-скоро, само че откакто се явих на " Мис Лом " и " Мис Северозапад ", видя, че не е толкоз неприятно, както го разясняват. За еротичния конкурс не му беше доста добре.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР