Катеричка-рунтавелка се качила на табелка,И написала с молив - Локомотив

...
Катеричка-рунтавелка се качила на табелка,И написала с молив - Локомотив
Коментари Харесай

"Локо" София си има Алея на славата и Парк на катеричката

" Катеричка-рунтавелка се качила на табелка,
И написала с молив - " Локомотив "

Този рефрен даде името на актуализирания Парк на катеричката, който се намира до стадиона на " Локо " София. Днес той беше публично открит.

Снимка: Lap.bg

В него почитателите могат да преминат през Алея на славата на " червено-черния " клуб. На нея са показани фотоси от най-паметните моменти освен на футболния отбор, а и на другите спортове под шапката на Обединени спортни клубове " Локомотив " София.

Снимка: Lap.bg

На откриването участваха освен почитателите, само че и футболисти и част от управлението на столичния отбор.

Снимка: Lap.bg

Специален посетител беше олимпийската шампионка по бокс от Токио Стойка Кръстева, която след формалното си отричане от спортната кариера, ще бъде треньор в " Локомотив " София.

Снимка: Lap.bg

За откриването дойде и някогашният футболист на отбора - бразилецът Том, който сега е управител.

" Искам да поздравя почитателите за неповторимата самодейност. Щастлив съм, че съм тук през днешния ден. Играх 5 години в този тим и изживях и щастливи, и тежки моменти. Щастлив бях, когато тимът приключи на трето място, а тъжно беше, когато той се разпадна. Много съм признателен на " Локомотив ", че изживях тези неповторими моменти ", съобщи Том.

Снимка: Lap.bg

" Локомотив " София се завърта в Първа лига при започване на сезон 2021/2022, откакто стартира от най-ниското равнище на родния футбол през 2015 година

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР