Категоричното си несъгласие с назначението на новия главен секретар на

...
Категоричното си несъгласие с назначението на новия главен секретар на
Коментари Харесай

Съветници и кметът на Стамболийски искат отмяна на назначението на новия главен секретар на Областна управа - Пловдив

Категоричното си противоречие с назначението на новия основен секретар на Областна администрация Пловдив Теодора Денева показаха общински съветници от Стамболийски от коалиция „ Алтернатива за жителите “, ПП-ДБ, Политическа партия „ Възраждане “, кметът на Петър Неделев и жители.

Денева е упрекната в присъединяване в закононарушение по работа дружно с някогашния кмет на Стамболийски Георги Мараджиев. Обвиненията включват корист със служебно състояние и финансови нарушавания, свързани с публични поръчки на стойност към 2,4 милиона лв.. Деянията, за които са упрекнати, са осъществени в интервала 2018-2022 година и включват набиране на имотни облаги за себе си и други лица.

Освен това, против Деневасе водят следствия за умишлени всеобщи уволнения и саботиране на работата на новата общинска администрация в Стамболийски. Тази информация е обществено известна от преди повече от година и най-малко с нея трябваше да се съобрази решението на Областния шеф преди назначението на Денева за основен секретар на регионална администрация Пловдив,казват още в позицията си несъгласните с нейното предопределение.

Те упорстват то да бъде анулирано и приканват за обществени отговори от тези, които стоят зад това противоречиво, съгласно тях, решение.

Припомням, че единствено преди дни беше заменен и регионалния шеф на Пловдив. Поста зае проф. доктор Христина Янчева. Заедно с нея, в служба встъпи и заместничката й Нурджан Караджова, която е от младежката организация на Движение за права и свободи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР