“Категорично заявявам, че отборът ще играе по-добър футбол, отколкото през

...
“Категорично заявявам, че отборът ще играе по-добър футбол, отколкото през
Коментари Харесай

В Струмска слава са убедени, че ще запазят елитния си статут

“Категорично декларирам, че тимът ще играе по-добър футбол, в сравнение с през първия сезон, което неизбежно ще се отрази в класирането. Убеден съм, че идната година още веднъж ще сме измежду професионалистите”, това съобщи старши треньорът на Струмска популярност Владимир Димитров. Думите му бяха подкрепени и от капитана на тима Борислав Николов, който увери почитателите, че тимът е изцяло подготвен да изнесе по-добри мачове в пролетния дял на шампионата във Втора лига.

Струмска популярност се завърна с победа от подготвителния лагер в петричкото село Коларово. Тимът надделя Вихрен (Сандански) с 2:1 в контрола, играна в курортния град. По време на лагера тимът изигра три контролни срещи, салдото от които е позитивен – победи против Кариана (Ерден) и Вихрен, надлежно с 1:0 и 2:1, и еднакъв мач с Беласица – 1:1.

Другата седмица тимът излиза в влиятелна контрола с ЦСКА-София на " Армията ". “Сигурен съм, че момчетата ще дадат от себе си всичко, на което са способни. За нас е чест да излезем на “Българска Армия”. Надявам се с борбеност и мъжество да се представим достойно”, бяха думите на селекционира на отбора във връзка влиятелната инспекция. “Нека почитателите на отбора да дойдат да ни поддържат в София, имам вяра, че ще се представим почтено и няма да ги разочароваме”, добави и капитанът Николов.

Владимир Димитров изрази удовлетвореността си от подготвителния лагер в петричкото село Коларово. “Доволни сме от лагера. Наблягаме на физическата подготовка. Доволен съм от старанието на момчетата в контролните мачове. Избистряме състава при разнообразни тактически схеми. Виждам тимът да стои на терена много по-добре, в сравнение с беше през първия полусезон”, съобщи Димитров.

След лагера стана ясно, че и климатът в тима е превъзходен. “Колективът е нашата мощ. Сплотяването на нашия екип беше концепцията на този лагер, играчите да са дружно от самото начало. Няма групички в тима. Новите момчета, когато дойдат, споделят, че подобен добър климат за работа не са виждали в различен тим. Всички в тима са другари и всички се схващат. Мисля, че ще изградим боеспособен отбор”, приключи селекционерът на радомирския отбор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР