Категорично заставам зад и двамата Петрови в битката за .

...
Категорично заставам зад и двамата Петрови в битката за .
Коментари Харесай

Петър Жеков: Категорично заставам зад Бербатов и двамата Петрови за БФС

" Категорично стоя зад и двамата Петрови в борбата за . Боби Михайлов и Лечков ги плюе цяла България като ръководители в централата, те мислят, че дъжд ги вали. До 10-15 години може да си върнем цялата футболна популярност ". Това съобщи пред БГНЕС именитият нападател Петър Жеков.
Запитан дали би трябвало да ни е позор, че при 24 участници на Европейско състезание България не взе участие, Жеков съобщи: " Докато е Боби Михайлов ръководител на БФС и тези сега, които там управляват - по този начин ще бъде. Там би трябвало да се смени цялото управление. Абсолютно изрично стоя зад Димитър Бербатов и двамата Петрови ".
" Ако се осъществят измененията, съчетани с всеобщо налагане на български играчи във водещите ни клубове, за 10-15 години ще си върнем не част, а цялата остаряла футболна популярност. Бербатов и Петрови при мен са играли при юношите. Тренирали са и са играли при мен. Димитър Бербатов аз го вземах и го упражнявах и го дадох на ЦСКА. Така, че няма проблеми. Станат ли ръководители в БФС, още на идващия ден ще отида и ще им кажа защо става въпрос - да си помислят. Според мен най-много по трима чужденци би трябвало да има в българските клубове ", безапелационен бе той.
" За какво вършим детско-юношески школи в България? Ние (ЦСКА) имахме двама-трима положителни, те нашите ги дали да играят в Б група в Миньор Перник. Кога ще пробият? На единият гений предходната година му дават купата за най-перспективен футболист, той в този момент го няма на картата. Любо (Любослав Пенев) го взема, та го пусна против Левски 5 минути преди края на мача момчето. Той не е играл въобще. Беше на 17 години тогава. Да, става въпрос за Мартин Смоленски. Това момче аз съм го разкрил, аз го докарах в ЦСКА. Аз което знам, и той го знае същото. Обаче няма кой да го пусне да играе. Той вкара 40 гола при мене. Трагедията е огромна ", добави Жеков.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР