Категорично трябва да бъде съставено правителство и ако нашият изборен

...
Категорично трябва да бъде съставено правителство и ако нашият изборен
Коментари Харесай

Делян Добрев: Категорично трябва да има правителство и ако нашият резултат е по-голям ще направим Кабинет

Категорично би трябвало да бъде формирано държавно управление и в случай че нашият избирателен резултат през днешния ден е малко-по-голям ние ще успеем да създадем такова. Това съобщи в родното си Хасково Делян Добрев. Той избра да упражни правото си на избор с хартиена бюлетина. И съобщи: „ Гласувах с хартия, с цел да покажа, че всеки има право на избор дали да гласоподава с машина или с хартия. Ако на хората им е по-лесно с хартия или имат вяра повече, че вотът им ще бъде вярно регистриран, гласувайки на хартия, могат да го създадат, както аз го направих през днешния ден “.

„ Слушах сутринта Кирил Петков и се замислих, че аз гласоподавам за същото. Той желае Еврозона, желае Автомагистрала „ Хемус “, желае европейска България. Аз гласоподавам за същото, само че с друг номер. И разликата сред нас е, че ние строихме „ Хемус “, а те изхарчиха парите за друго. Ние влязохме в чакалнята на Еврозоната и в Банковия съюз, а те усилиха инфлацията и ние към този момент не отговаряме на критериите за Еврозоната. За разлика от тях ние сме реалисти, знаем и можем. А те са просто едни мечтатели в най-хубавия случай. “, добави Добрев.

На въпрос каква е първата задача на бъдещото държавно управление той беше безапелационен: „ Първото нещо, което би трябвало да направи бъдещото държавно управление е да се оправи с инфлацията. Защото поради тази инфлация българите обедняваме с всеки минал ден. Смятам, че изрично би трябвало да бъде формирано държавно управление и в случай че нашият резултат е по-висок от предишния път, ние ще успеем да създадем такова “, увери Добрев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР