Категорично, трагедията в Нови Искър е убийство - това обявиха

...
Категорично, трагедията в Нови Искър е убийство - това обявиха
Коментари Харесай

Обявиха официално самоличността на жертвите от масовото убийство в Нови Искър

Категорично, нещастието в Нови Искър е ликвидиране - това оповестиха от Националното разследване и от Министерство на вътрешните работи на специфичен брифинг, който тече сега.

 „ Става въпрос за шесторно ликвидиране. Изключвам версията за самоубийство на някой от убитите. Категорично става дума за ликвидиране. Всички са убити с огнестрелно оръжие, не с един, а с голям брой изстрели “, съобщи Борислав Сарафов, шеф на Националната следствена работа. Все още не е намерено оръжието на убийството.

На брифинга публично бе оповестена и самоличността на жертвите:

Неделчо Юнаков, роден 1976 година

Георги Юнаков - негов наследник, роден 1998 година

Еленка Бурджиева, майка на Кети Кюхова, родена 1945 година

Нанси Иванова, дъщерята на Кети, родена 2001 година

Боби Иванов, другар на Нанси, роден 1999 година

Кети Кюхова, родена 1973 г. 

Убийствата с са осъществени в нощта на 31 против 1 януари, сподели Борислав Сарафов. Всички са убити с огнестрелно оръжие с голям брой изстрели, като за момента не е ясно дали оръжието е едно. Едва след аутопсиите ще стане ясно кой е умрял първи, както и точният час на гибелта на всеки един. Следово куче е завело през днешния ден проверяващите до кладенеца, в който бе намерено тялото на шестата жертва Кети Кюхова, стана ясно още от изказванията на брифинга.

Проверява се активността на убития Неделчо,  заяви основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов. Има информация, че се е занимавал с комерсиална активност и кухи компании, които " чистят " Данък добавена стойност, добави той. Имотът в Нови Искър, в който е осъществено злокобното закононарушение е бил добит неотдавна. " Установяваме някогашните притежатели, ревизираме и за проблеми, свързани с придобиването на парцела. ", разяснява още основен комисар Маринов.

До момента няма обвинен, изключително измежду околните на починалите. Специален екип от Института по логика на психиката ще направи психопрофил на възможния причинител.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР