Категорично смятам, че убиецът от Галиче не може да се

...
Категорично смятам, че убиецът от Галиче не може да се
Коментари Харесай

Криминален психолог: Убиецът от Галиче е примитивен тип, не може да се поправи

Категорично считам, че килърът от Галиче не може да се оправи. Това съобщи в предаването „ Здравей, България ” по Нова телевизия престъпният психолог Тодор Тодоров, представен от Флагман.

``
реклама

„ За да поправиш нещо в себе си, би трябвало да имаш запас за това – и интелектуален, и прочувствен. При този вид хора подобен няма, те са извънредно примитивни ”, изясни той.

„ Всеки път приказваме едно и също – подобен вид хора, в случай че имаха някаква емпатия, нямаше да извършат такова закононарушение ”, добави Тодоров.

Братовчедът на убитата Андреа от Галиче: Екзекуторът й не е дете, а урод и по тази причина желаеме пожизнен затвор

„ Престъплението, което е направил предходната година, също се е отличавало с особена свирепост. Пребитият от него възрастен човек едвам е оживял. Такива асоциални, примитивни видове като килърът на Андреа ще извършат друго ужасно закононарушение, в случай че са на независимост “, предизвести психологът.

Този човек е отишъл да си задоволи нагона и убива момичето, с цел да прикрие следите от изнасилването, добави той.

„ Това момче е било противообществен вид, прочут с деянията си. Това момче живее самичък. Откъде придобива средства, с цел да живее? Явно през всичките тези години на съзнателното си оформяне като човек е правил закононарушения ”, разяснява някогашният шеф на отдел „ Убийства ” в Министерство на вътрешните работи Ботьо Ботев.

„ Съответните полицейски служби са били длъжни да имат информация във връзка с този човек, да се вземат съответни ограничения за наблюдаване, изключително при тази демонстрация, която е имал скоро ”, сподели още той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР