Категорично смятам, че този сблъсък не е политически. Това е

...
Категорично смятам, че този сблъсък не е политически. Това е
Коментари Харесай

Атанасова за казуса с ДКК: Този сблъсък не е политически, става въпрос за сериозни нарушения

„ Категорично считам, че този конфликт не е политически. Това е конфликт сред тези, които бранят държавността и тези, които не съблюдават законността. Това съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ пред Нова.

„ Тук става въпрос за доста съществени нарушавания. Аз не одобрявам тезата, че членовете на Съвета на шефовете имат нещо общо с ГЕРБ. “, добави тя.

По думите на Атанасова  назначените са издържали състезания. Тя беше безапелационна, че те нямат нищо общо с ГЕРБ.

 „ Не считам, че би трябвало да търсим сходна нечиста сделка “. Най-скандалното в този проблем съгласно нея е обвързвано с това, че при сключване на решението то към този момент предстои на правосъден надзор.

„ От решенията, които тя е вземала, са произтичали заключения и последици “, сподели тя.

По думите ѝ Съветът на шефовете е одобрил един текст, а госпожа Караганева е подписала документ с различен текст.

„ Намесваме се, тъй като считаме, че законността, държавността и честността, когато се поставят на напред във времето от някого, то той би трябвало да има морала да ги пази “, съобщи Атанасова и добави: „ Изненадана съм, че актуалният министър на стопанската система не разяснява съответните проблеми. Г-жа Везиева е принципал и виновен министър на стопанската система. Ако е застрашена законността и прозрачността, това води до вреди за страната. “
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР