Категорично решени сме да доведем докрай приоритетите, с които влязохме

...
Категорично решени сме да доведем докрай приоритетите, с които влязохме
Коментари Харесай

ОП: Ще доведем докрай приоритетите, с които влязохме в управлението

Категорично решени сме да доведем до дъно целите, с които влязохме в ръководството. Това сподели зам.-председателят на ПГ на Обединени патриоти Борис Ячев при откриването на новата парламентарна сесия.

Сред тях е законът за отговорностите и договорите, с който да се постави завършек на така наречен безконечен дебитор, както и Законът за юридическите лица с нестопанска цел, с който най-сетне да се наложи бистрота в изразходването на средства би трябвало да се регламентира, че обществените действия на с търговски действия, означи Ячев.

Продължаваме да настояваме за увеличение на приходите и минимална пенсия от 300 лв. от януари 2021 година, акцентира той.

Изпълнението на всички тези цели са цената на оставането на Обединени патриоти в това ръководство. И през този политически сезон заявяваме, че нашата парламентарна група ще бъде най-активна, с цел да може да оправдаем упованията на българското общество. Ще вземем ефективно присъединяване и в дебата по плана за нова Конституция, който ще бъде прегледан от Велико национално заседание, сподели още Борис Ячев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР