Категорично, репликата на Борисов нахейти ви първата дама, а вие

...
Категорично, репликата на Борисов нахейти ви първата дама, а вие
Коментари Харесай

”Нахейти ви първата дама...” на Борисов било за Йончева, а не за Радева

”Категорично, репликата на Борисов ”нахейти ви първата дама, а вие мълчите... ”, беше за Елена Йончева ”. Това разкри българският еврокомисар Мария Габриел в утринния блок на Нова телевизия във връзка речта на премиера Бойко Борисов на Национална предизборна среща на партията през вчерашния ден. Така тя изясни, че думите не са за Десислава Радева, която побърза да отговори на премиера.
Посланията от вчерашната среща на ГЕРБ бяха доста ясни – готовност, да останем скромни за постигнатото, само че в случай че желаеме да изпълваме със наличие това, което целим – проевропейска разрастваща се постоянна България, то това би трябвало да е съпроводено с съответни дейности. Дано всички са приели думите на Борисов вярно, сподели още тя.

" От през днешния ден започва номинациите за евродепутатите. Трябва да има баланс - нови и остарели лица. Ще има и нови лица, с цел да може геният да излезе напред ", сподели още Габриел.

" До 30 юни ще се създадат разбори на резултатите от евроизборите по области е страната, по този начин ще се реши работата на кметовете в страната ", разкри еврокомисарят.

" Не е значимо кой ще е е евродепутат или министър, а работата с хората всеки ден ", приключи Мария Габриел.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР