Категорично няма да се поддадем на провокацията. Заставаме твърдо зад

...
Категорично няма да се поддадем на провокацията. Заставаме твърдо зад
Коментари Харесай

ГЕРБ отряза БСП: Емил Христов няма да подава оставка!

Категорично няма да се поддадем на провокацията. Заставаме твърдо зад Емил Христов и той няма да подава оставка. Това се показва в позиция на парламентарната група на ГЕРБ във връзка настояването на Българска социалистическа партия зам.-председателят на Народното събрание и народен представител Емил Христов да подаде оставка поради недопускането на хора с увреждания в Народното събрание, оповестиха от ръководещата партия.

„ Ние, от ПГ на ГЕРБ, изрично няма да участваме в следващия фиктивен скандал на Българска социалистическа партия. Заместник-председателят на Народното събрание Емил Христов към този момент се извини за неудобството, което бе породено на майките на децата с увреждания предходната седмица, и изрично опроверга спекулациите на опозицията, че съзнателно не ги е позволил в Народното събрание “, пишат от ГЕРБ.

„ Зад целия този противен сюжет на Българска социалистическа партия стои желанието им да изместят фокуса от триумфите на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз и на премиера Бойко Борисов. Тъй като не могат да предложат действителна опция, от Българска социалистическа партия прегърнаха метода с измислянето на кавги като единствена опция да попаднат в новините “, допълват ГЕРБ в позицията си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР