„Категорично не трябва да има оставка на министъра на вътрешните

...
„Категорично не трябва да има оставка на министъра на вътрешните
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Категорично не трябва да има оставка на Калин Стоянов от МВР

„ Категорично не би трябвало да има оставка на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. Ако има оставка на вътрешния министър, би трябвало да си отиде и министър председателят акад. Николай Денков. Министърът е политическо лице. На него би трябвало да му държим сметка не за подготовката на служителите на реда, а за Шенген, за защитата на границата “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Дулово.

„ В началото аз си мислех, че става въпрос за оставката на Борислав Михайлов. Докато бях министър председател и я желаех, той е подаде. Като стопирах да съм министър председател, той се върна. Като сте пристигнали до Дулово, с цел да питате това, разбирам, че това е употребявано против министъра на вътрешните работи. С Петков се разбрахме да изберат вътрешен министър, който да е безпристрастен. Той беше при Бойко Рашков като началник на ГДБОП. Той не е инцидентен. По време на изборите разбрахме, че са ходили да кадруват. С вътрешния министър аз съм имал една среща в Народното събрание. Аз не съм ходил при него. Не съм се обаждал да кадрувам. На Министерство на вътрешните работи и професионализма няма да се меся “, добави той.

„ Аз му споделих на Денков. Някой би трябвало да понесе отговорност. Той уволни Темелакиев “, разяснява Борисов.

„ Ако министърът би трябвало да понесе отговорност, дружно с него би трябвало да си иде и Денков. Той е последното място, което не желае да извършва поръчки. Аз давам отговор единствено за ГЕРБ. Ако сме в Дулово, в София елементарно се приказват дивотии, само че тук се води същинска борба с Движение за права и свободи “, сподели още той.

„ Няма да угаждаме на Кирил Петков. Да сложим и другия му телохранител да стане министър. Сложиха основен секретар. Сложиха трима зам.-министри на Министерство на вътрешните работи. Хората се вълнуват от оставката на Борислав Михайлов. Кадровиците на Политическа партия се вълнуват да сложат протежета в министерствата. “, акцентира ръководителят на партия ГЕРБ.

„ Хората се вълнуват от оставката на Борислав Михайлов. Кадровиците на Политическа партия се вълнуват да сложат протежета в министерствата.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР