Категорично не приемам оставката на Антон Тодоров - Мумията, първият

...
Категорично не приемам оставката на Антон Тодоров - Мумията, първият
Коментари Харесай

Александър Симов: Не приемам оставката на Антон Тодоров

Категорично не одобрявам оставката на Антон Тодоров - Мумията, първият депутат у нас, който даде признания, че не е от този свят, т.е., че е извънземно. Това е удар по българската просвета, която можеше да получи шанса да реализира контакт с непознат разсъдък. После да не се чудим за какво летящите чинии ни заобикалят - явно гостоприемството не ни е на равнище...

Това разяснява във Facebook депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов.

Вън от шегата обаче - натирването на Мумията е нечовечен удар по дребната фракция, която се беше нарекла "Радикално крило на ГЕРБ ", състояща се от Тодоров и Спас Гърневски, сложени в листите, с цел да бъдат изпълнителни на мръсни поръчки, парламентарни интриганти, които с напръскване на слюнки да прикриват обстоятелството, че ГЕРБ блокират работата на Народното събрание, не придвижват значими закони и циклят в своето лично безвремие. Пак ще повторя - Антон Тодоров е всичко това, което ГЕРБ желаят да бъдат, само че ги е боязън да си го признаят.

Вероятно поради това, в случай че човек се поразходи из групата "Не пипайте Антон " (да, треперете, има и такава) ще се удиви на жалостивите хленчове и подсмърчания в жанр "Не можахме да го защитим! Не го запазихме! ". Как да им кажеш на тези, които леят сълзи, че не Българска социалистическа партия е блъснала смъртоносно Мумията, че не левицата му е взела скалпа.

Самата им партия го наритва, тъй като той към този момент им е камък на шията и е в положение да удави цялата коалиция. Ако Тодоров в действителност е Мумията би трябвало да схване, че неговият главен зложелател е ГЕРБ, тъй като го използваха до дъно, използваха го, ласкаеха го, че е човек с невероятна аналитичност, че е пъстър, пунктуален и какво ли още не, а най-сетне го пуснаха по пистата на суджуците и надали в миналото още веднъж ще се сетят за него.

Предлагам му да почне занапред да написа "Шайка-2 " - че най-малко да хване времената, когато всички ще се вършат, че в никакъв случай не са дали своят вот за ГЕРБ, а забиването на стрелички по фотографията на Бойко Борисов ще стане народен спорт..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР