Категорично не приемам мнението на д-р Георги Михайлов по време

...
Категорично не приемам мнението на д-р Георги Михайлов по време
Коментари Харесай

Д-р Аспарух Илиев за преговорите за правителство: COVID не е важна тема? Това е най-важната!

Категорично не одобрявам мнението на доктор Георги Михайлов по време на договарянията за кабинет, че Ковид не е значима тематика. Супер значима тематика е, сега е най-важната. Това написа във Фейсбук доктор Аспарух Илиев в коментар за по бранш " Здравеопазване ", проведени от " Продължаваме промяната "

По думите на Илиев подценяване на пандемията ще обърне всяко ръководство.

" Задължително е в новото Народно заседание да се одобри нов закон за надзор на епидемиите и пандемиите с тъкмо написани стойности на случаи и ограничения, с цел да се задължи всеки министър на опазването на здравето, без значение от персоналните му желания, да работи съответно ", безапелационен беше той, напомняйки, че доктор Александър Симидчиев приготви за по-предишния парламент.

Целта на плана беше и е да се вкарат точни законово контролирани стъпки и стойности на индикаторите на заболеваемост и натоварване на здравната система, с цел да няма свободна интерпретация от този и оня с непрестанно изменящи се граници ", написа още лекарят.
Нови цифри: Наш доктор планува ново нахлуване на ковид
" Ситуацията с Ковид-19 в България продължава да бъде трагична и не преставам да считам, че намаляването на инфекциозната вълна е единствено...

По думите му това дава предвидимост на бизнеса и обществото. " Направи се в съвсем всички страни на цяла Европа и ще е значимо и за бъдещи епидемии ", означи Илиев.

 

 

Още от ОБРАЗОВАНИЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР