Категорично не е вярно, че съпругът ми има 10 700

...
Категорично не е вярно, че съпругът ми има 10 700
Коментари Харесай

Полина Ваклин: Не е вярно, че съпругът ми няма достатъчно големи доходи

Категорично не е правилно, че брачният партньор ми има 10 700 лв. приходи за последните 3 години . Това е клевета, която можем да опровергаем с документи и призоваваме способените органи да дойдат и да ги ревизират. Това съобщи пред Actualno.com брачната половинка на строителния бизнесмен Александър Ваклин - Полина.
Припомняме, че Ваклин е индивидът, който твърди, че отстранената от служба кметица на регион " Младост " Десислава Иванчева му е поискала рушвет, с цел да придвижи негови документи за реализация на капиталов план. Ваклин е главният очевидец на прокуратурата по делото против Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова, само че в пpeдaвaнeтo " Чecтнo ĸaзaнo " нa Eвpoĸoм Петрова разгласи следното: " Πoиcĸaxмe дoĸyмeнти дaли Baĸлин oфициaлнo paзпoлaгa c тaĸивa дoxoди, чe дa пoдxвъpля 70 000 eвpo (бел. ред. - подобен е посоченият от прокуратурата рушвет, с който са хванати Иванчева и Петрова). Πo oфициaлни дaнни нa HAΠ пo дeлoтo, пoлyчeни пo иcĸaнe нa зaщитaтa, зa 3 гoдини пpeдпpиeмaчът имa дoxoди oбщo oт 10 700 лeвa, a e дaл зaeми зa 100 000 лeвa ".
Actualno.com изиска от госпожа Ваклин да види документите, които потвърждават приходите на брачна половинка ѝ. Полина Ваклин отговори, че ще се посъветва в него, само че категорично акцентира, че всеки способен орган е добре пристигнал да ги види, да ги ревизира и да откри дали има нередности в тях. На въпрос на Actualno.com какви тъкмо са приходите на брачна половинка ѝ за посочения от Биляна Петрова интервал, госпожа Ваклин не пожела да даде прецизен отговор, само че увери, че става въпрос за доста повече от 10 700 лв. и това може да бъде потвърдено с документи .
Твърдението на Биляна Петрова уронва престижа на фамилията ми и на брачна половинка ми. Не желаеме да бъдем замесвани в политически игри, а този развой от ден на ден се трансформира в политически, добави госпожа Ваклин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР