Категорично може да се каже, че ще се чувстваме много

...
Категорично може да се каже, че ще се чувстваме много
Коментари Харесай

Путин: При разпад на Русия ще има много по-кървав конфликт между нашите народи от този в Югославия

" Категорично може да се каже, че ще се усещаме доста зле, бихме се борили да оцелеем, вместо да усилваме раждаемостта. Трагичният образец с Югославия демонстрира, че в случай че минем през същото нещо и познавайки манталитета на нашия народ и освен на руснаците, само че и на всички нации, живеещи в Русия, споровете биха били доста по-опасни и по-кървави, в сравнение с в Югославия ", съобщи Путин.

Той добави, че е имало доста външен напън върху Русия през 90-те години и че страната е изгубила огромна част от суверенитета си по това време.

" Имаше доста принадлежности за напън, Русия беше много слаба, зависеше от разнообразни финансови принадлежности и механизми, политически и вътрешни. Със страдание може да се каже, че тогава Русия загуби по-голямата част от суверенитета си ", сподели Путин.

Руският президент напомни обстановката през 1999 година, когато беше министър-председател.

" Що се отнася до загубата на суверенитет, аз го видях, когато бях министър-председател през 1999 година, когато след началото на нашите бойни дейности в Северен Кавказ задачата на Международния валутен фонд (МВФ) изиска да спрем интервенциите ", разкри Путин, съобщи " Фокус ".

Той добави, че е попитал какво общо има МВФ с интервенциите в Северен Кавказ и му е казано, че това ще има негативно влияние върху стопанската система.

" Твърдяхме, че укрепваме нашата държавност и затова сътворяваме опция за по-ефективна работа в икономическата сфера, само че нашите причини бяха пренебрегнати ", акцентира Путин.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР