Категорично Кирил Петков не е искал нищо от мен във

...
Категорично Кирил Петков не е искал нищо от мен във
Коментари Харесай

Вътрешният министър отрече Кирил Петков да е искал кадрови промени в МВР

Категорично Кирил Петков не е желал нищо от мен по отношение на кадровите решения в Министерство на вътрешните работи. Това е решение, взето персонално от мен. Това съобщи в ефира на вътрешният министър Калин Стоянов, разяснявайки думите на основният секретар в оставка Петър Тодоров, че точно съпредседателят на " Продължаваме промяната " е изискал отстраняването му. 

" Не съумях да изслушам нацяло изявлението на господин основният секретар пред Мариета Николаева, само че допускам, че той още веднъж е приказвал това, което напоително приказва през последните няколко дни. Колегите от министерството се майтапят, че този човек в границите на няколко дни е дал повече изявленията, в сравнение с през двете години на поста като основен секретар. Кирил Петков е един от многото народни представители, които в границите на тези три месеца са идвали при мен. Категорично не е желал нищо от мен по отношение на кадрови назначения. Това решение е взето и напълно само от мен ", акцентира министърът.

И добави: " Искам да поясня нещо, което в многото напоителни изявленията на господин основният секретар - той тактично икономисва. Още в първите дни, в които аз взех поста като министър на вътрешните работи, организирах два диалога с него. И в двата диалога изрично му заявих, че няма да разгадавам на него и няма по какъв начин да продължим да работим дружно. Тогава той изрично ми съобщи, че не има намерение да освободи поста и с усмивка на разположение ми сподели, че в случай че преценява - да опитвам процедурата през президента ". 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР