Категорично е доказано, че Северин е убиецът. Това показват ДНК

...
Категорично е доказано, че Северин е убиецът. Това показват ДНК
Коментари Харесай

Свекърът на Вики: Тя не беше човек, който се дава лесно

" Категорично е потвърдено, че Северин е килърът. Това демонстрират ДНК пробите. Нещо ме гложди и човърка от вътрешната страна, че Северин не е бил самичък. Вики не беше човек, който се дава елементарно. Тя спортуваше. Може и да е било нещастно стичане на събитията. Ако в действителност този удар, за който приказват криминалистите, ѝ е счупил носа и тя се е задавила с кръв, може Северин да го е направил самичък. "

Това сподели Румен Максимов, някогашен свекър на убитата журналистка Виктория Маринова, предава bTV.

" Съвсем обикновено е да желаеме най-тежкото наказване за Северин. Не мога да схвана тези присъди, които се дават по съкратена процедура. Едва ли ще кажа нещо на Северин в правосъдната зала. Той е престанал да бъде човешко създание. Какво да кажеш на едно неовладяно животно ", добави той.

" Стараем се по допустимо най-мек метод да разбираем на внучката ми, че мама към този момент я няма. Тя го е приела към този момент, само че чува разнообразни неща. Ежедневно се консултираме с психолог. Според мен най-тежко ще бъде след няколко години, когато тя стартира да схваща всичко. Призовавам всички, които се пробват да провокират някакво напрежение в ромските махали, да създадат положително на някой чужд човек. В нашето семейство в никакъв случай не сме били последователи на етническата ненавист ", сподели още Румен Максимов.

Източник - dunavmost.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР