Категоричната победа на Корнелия Нинова в първите преки избори за

...
Категоричната победа на Корнелия Нинова в първите преки избори за
Коментари Харесай

Александър Симов: БСП се оказа гръбнака на българската демокрация

Категоричната победа на Корнелия Нинова в първите директни избори за ръководител на Българска социалистическа партия демонстрира нещо доста значимо за мен - унищожава един главен мит, който " придворните " медии се опитваха да насадят в съзнанието на хората, че в Българска социалистическа партия тече някакво трагично разединение. Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия Александър Симов, народен представител от Българска социалистическа партия, ден след първия директен избор за ръководител на партията, извоюван от досегашния водач Корнелия Нинова.

С този резултат социалистите демонстрираха две неща - първо, че директният избор е промяна, която всички желаят. И второ - резултатът демонстрира, че в Българска социалистическа партия няма никакви съмнения, никакви разлики, никакви стихии. Близо 80% от членовете на партията са дали своят вот, Българска социалистическа партия показва изключителна готовност във времена, когато цъфтят лидерски партии, които безусловно извращават концепцията за народна власт, Българска социалистическа партия се оказа гръбнака на българската народна власт, акцентира Александър Симов.

При този избор се сблъскаха две трендове в Българска социалистическа партия на идеологическа основа - едната споделя Българска социалистическа партия да бъде по-консенсусна партия, която би трябвало да търси метод да се договаря, другата линия, която социалистите потвърдиха, е още от 2016 - никаква колаборация с ГЕРБ.

" Никакво съучастничество на властта на мутрите, тая незаконна тайфа, която е обхванала страната като раков израстък. Смятам, че това е политика, която се изплаща ", съобщи депутатът от левицата и напомни, че няколкократно са били отправяни предложения към Българска социалистическа партия да съучаства в тази власт.

След 30 години преход страната е безусловно блокирала, защото на власт е безусловно престъпният контингент, те овладяха безусловно всички структури - това е обстановка, в която освен че развиване е невероятно, невероятно е даже да мислим за бъдеще, безапелационен беше Александър Симов. Заехме вярната позиция (по отношение на протестите), само че не се опитваме да ги яхаме по никакъв метод, защото тук идеята не е партийна, партийните дела ще се появят, когато отидем на избори.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР