Категоричен съм, че това е свидетелство за безсилие и липса

...
Категоричен съм, че това е свидетелство за безсилие и липса
Коментари Харесай

Д-р Илко Семерджиев за забраната за разкриване на нови болници: С...

„ Категоричен съм, че това е удостоверение за изтощение и липса на клапацитет. Мораториум значи да спреш живота. Ако искаш да развиваш една сфера, би трябвало да го правиш с политики и тактика ”, изясни той.

 

По думите му с предлагането за правенето на нова здравна карта ще създадат единствено нова фотография на системата. ” Една здравна карта няма да реши нищо.

 

Това не е средство за регулация. Деятелят в опазването на здравето е лекарят, медицинските сестри, експертите по здравни грижи. Надеждите, които разпореждат на една такава карта в министерството, са напразни ”, изясни Семерджиев.

 

„ Аз този мандат съм го отписал още в самото начало, тъй като стана ясно, че министър Хинков не желае да се ангажира с промяна. Това пролича от отхвърли му да се регламентира нов метод на финансиране на лечебните заведения ”, сподели още някогашният здравен министър.

 

„ Когато властта не желае да прави промени, го прави съдът. Лечебните заведения упорстваха лимитите да отпаднат ”, акцентира той.

 

Не съм надъхан да одобрявам загубите. С едно съм склонен – отстъпването с крачка обратно, може да послужи за засилка – по този начин той вижда декларираното от водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че с цел да завоюва София, ще се отдръпне от ръководството и.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР