Катастрофиралият автобус на пътя Тополовград-Свиленград е с първа регистрация преди

...
Катастрофиралият автобус на пътя Тополовград-Свиленград е с първа регистрация преди
Коментари Харесай

Катастрофиралият автобус е на 25 години, минал е преглед през октомври

Катастрофиралият рейс на пътя Тополовград-Свиленград е с първа регистрация преди 25 години. Това разкри окръжният прокурор на Хасково Иван Стоянов.

" Установили сме, че е минал механически обзор през октомври. Преди това е минал и през април. Този тип моторни транспортни средства, които правят транспорт на пасажери, минават обзор на всеки шест месеца. Към сегашния миг по документи рейсът е минал механически обзор.

Шофьорът е 51-годишен. Той и компанията транспортьор имат всички нужни документи за осъществяване на транспорта. Водачът е дееспособен за ръководство на рейс от 15 години.

Загиналата жена е била част от екскурзията. На 68-години е, с непрекъснат адрес в Бургас ", добави той.

9 души са настанени в болничното заведение в Хасково. Състоянието на пациентите е положително, няма заплаха за живота им. Настанени са в хирургия и ортопедия. Всички са контактни и съответни. Двамата по-сериозно потърпевши са водачът и лидерката на групата, това изясни доктор Георги Гелов, който оглавява МБАЛ - Хасково.

Общо 19 са настанените след злополуката в лечебните заведения в Свиленград, Харманли и Хасково. Тези, които не са потърпевши, са се прибрали, заяви за БНР кметът на Бургас Димитър Николов, който пътува за Хасково.

Определени са различни направления, защото е пътят е много натоварен, стана ясно още на брифинга.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР