Катастрофирал ТИР затруднява движението по международния път Е-79 между Монтана

...
Катастрофирал ТИР затруднява движението по международния път Е-79 между Монтана
Коментари Харесай

На разсъмване! ТИР катастрофира на Е-79 между Монтана и Враца, движението е затруднено /видео/

Катастрофирал ТИР затруднява придвижването по интернационалния път Е-79 сред Монтана и Враца, научи организация BulNews.
Пътният случай  е станал към 8 часа. Тежката машината пътувала в посока града под Околчица, когато край разклона за село Крапчене, по неразбираеми все още аргументи, лидерът изгубил надзор над ръководството и излязъл отвън пътя. Шофьорът опитал да избегне произшествието и накривил няколко пъти кормилото наляво и надясно, само че не съумял. ТИР-ът минал през двете ленти за насрещно придвижване и се спрял в шубраци край пътя.
По неофициална информация няма потърпевши хора. Цяло знамение е, че в същото време против камиона не е идвал различен автомобил, изкачващ баира, защото последствията от преден удар с тежкотоварната машина могат да бъдат съдбовни.
Заради авариралия ТИР придвижването в региона на разклона за Крапчене е затруднено и се прави единствено в едната лента, което постанова водачите да изчакват на място. Съветваме пътуващите да се въоръжат с самообладание или при опция да изберат различен маршрут, защото занапред следва камионът да бъде изтеглен на безвредно място.

Видео може да видите 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР