Катастрофата със самолет Боинг 737 (Boeing 737) край Хавана преди

...
Катастрофата със самолет Боинг 737 (Boeing 737) край Хавана преди
Коментари Харесай

Катастрофата на Боинг 737 край Хавана преди година вероятно се дължи на грешки на екипажа

Катастрофата със аероплан Боинг 737 (Boeing 737) край Хавана преди година, при която починаха всички с изключение на един от 113-те души на борда, евентуално е била породена от неточности на екипажа, умрял в случая. Това оповестиха кубинските управляващи, базирайки се на извършеното следствие, съобщи Ройтерс.



На 18 май 2018 година 39-годишен аероплан, даден чартърен от едва известна мексиканска компания на главния кубински авиопревозвач Кубана (Cubana), се разруши в полетата южно от Хавана малко след излитането си по вътрешен маршрут.
 БГНЕС, списък
" Най-вероятната причина за случая са дейностите на екипажа и техните неточности при изчисляването на тежестта и салдото, което е довело до загуба на надзор и рухването на самолета по време на издигането ", показаха кубинските управляващи.

Екипажът бе мексикански и част от съглашението за наем на машината, до момента в който множеството пасажери бяха кубинци. Мексиканската компания не прави активност от август 2018 година, откакто авиационните управляващи на Мексико лишиха лиценза й за няколко месеца.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР