Катастрофа затруднява движението в района на Площада на авиацията в

...
Катастрофа затруднява движението в района на Площада на авиацията в
Коментари Харесай

Катастрофа с няколко коли в София на Площада на авиацията, движението е затруднено

Катастрофа затруднява придвижването в региона на Площада на авиацията в София, видя кореспондент на Българска телеграфна агенция. На място има чиновници на полицията и на Спешна помощ. 

Инцидентът е станал към 9:10 часа , споделиха за Българска телеграфна агенция от Столична дирекция на вътрешните работи.  33-годишна лидерка на лек автомобил е предизвикала злополуката, в която са наранени три автомобила. Няма информация за потърпевши. 
Временно са изменени маршрутите на част от линиите на градския превоз, които минават през пл. на Авиацията. Причината за основаната краткотрайна организация на придвижването е пътно-транспортно произшествие на частен лек автомобил на Площад на авиацията, оповестиха от Столична община (СО).

Автобусите от линия 280 се отклоняват – по бул. “Драган Цанков “, тв кула и бул. “Цариградско шосе “. Автобусите от линия 305 минава по моста на бул. „ Цариградско шосе “.

Тролейбусите от линии 3, 4, 5 и 11 се отклоняват по бул. „ Шипченски проход “. Електробусите от линия 73 се движат от Площад на авиацията по бул. “Ас. Йорданов “, бул. “Шипченски проход “, и бул. “П. Яворов “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР