Катастрофа стана в буферната зона на ГКПП Кулата-Промахон при която

...
Катастрофа стана в буферната зона на ГКПП Кулата-Промахон при която
Коментари Харесай

Катастрофа в буферната зона на ГКПП Кулата-Промахон, петима пострадали

Катастрофа стана в буферната зона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата-Промахон при която пострадаха петима души. За това оповестиха във фейсбук групата Кулата-Промахон.

И защото в междинната зона колите се движат с 5 км/ч хората нарекоха странна злополуката. В обществените мрежи безусловно гадаеха и се чудеха по какъв начин може по този начин да се преобърне кола.

Инцидентът е станал към 19:45 часа в понеделник. Лек автомобил „ Хюндай “, ръководен от 36-годишен молдовски жител, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, се е блъснал в защитна ограда на пункт за стерилизация и се е преобърнал на лявата си страна.

С фрактура на два прешлена е потърпевша 54-годишна пътничка в автомобила - майка на водача, която е превозена за лекуване в болнично заведение в гр. София, а с контузни и охлузни рани са потърпевши лидерът, брачната половинка му и двете им деца, които са пътували в него.

След осъществен медицински обзор те са освободени за домашно лекуване. На лидера са направени проби с техническо средство за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, които са негативни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР