Катастрофа с един загинал и три унищожени коли край град

...
Катастрофа с един загинал и три унищожени коли край град
Коментари Харесай

Смъртоносната катастрофа в Пернишко: Шофьорът е карал с над 170 км/ч

Катастрофа с един умрял и три унищожени коли край град Батановци, Пернишко . По първична информация, 22-годишен водач се е движил с най-малко два пъти по-висока от разрешенета скорост, без колан.

Колата е отсякла дърво, преди да се забие в паркираните наоколо коли. Местните споделят, че е шанс, че по тротоара не е имало хора. Според тях водата се стича по улицата и замръзва на пътя, а по този начин колите се въртят - причина за нови произшествия. Жената, която живее в потърпевшата къща, споделя, че улукът е спукан, а стената е напукана, заяви.

" Автомобилите ни начело нямат каско , а единствено " Гражданска отговорност ". Настояваме в правата да се ограничи скоростта на придвижване посредством изкуствени неравности ", споделя притежателят на къщата. Местните прецизират, че е всекидневие карането с превишена скорост в сектора.

По думите на кмета Радослав Петров пътят е основен, благосъстоятелност на АПИ.

" Само на метри от нас има пешеходна пътека, знак за ограничаване от 30 км/ч и лежащ служител на реда. Писал съм до АПИ и до КАТ и в този момент отново ще го направя, само че водачът е карал с над 170 км/ч . Ще обезопасим оптимално придвижването, само че не можем да сложим легнали служители на реда пред всеки автомобил на тази дълга права ", уточни той.

Повече вижте във видеото.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР