Катастрофа образува тапа в посока София край Вакарел. Тапата е

...
Катастрофа образува тапа в посока София край Вакарел. Тапата е
Коментари Харесай

Голямото прибиране: Зверска тапа на входа за София, ад по БГ пътищата ВИДЕО

Катастрофа образува запушалка в посока София край Вакарел. Тапата е километрична, а колите не мърдат, предава кореспондент на БЛИЦ.



Ударът е бил сред минимум 3 леки автомобила. На място има жандармерия и патрулки. Не се оповестява за ранени и починали.





"Три коли в най-лява лента, минимални провали, запушване, никой не се пробва да намерения и тези с колите да минат в спешна, тъй като очевидно ги е боязън, че може да не им минат вредите за 200 лева или да им вземат талона и санкция 20 лева ", описа свидетел от мястото на събитието.



Интензивен е трафикът в последния от серията почивни дни. Хиляди са на път към дома след почивните дни.



Струпване на коли има и в региона на Владая, само че там е натоварено постоянно, има ли почивни дни.

В последния от трите почивни дни поради Съединнието, по автомагистралите има спомагателни полицейски екипи.


Снимка: БГНЕС

Констатират се извънредно доста нарушавания. "Това въобще не ни радва. Призивите ни за понижаване на скоростта, за съблюдаване на отдалеченост, към този момент са тривиални ", съобщи контрольор Лъчезар Близнаков от Пътна полиция.

Инцидентът е станал в региона на 68-я километър, при отбивката за Харманли, в посока София.


Снимка: БГНЕС

В правата Горубляне - Младост от през днешния ден могат да се движат коли, само че задръстването още в първия ден е огромно.

Инспектор Близнаков заяви, че от началото на месеца, т.е. за 6 дни - са зародили 141 тежки пътнотранспортни катастрофи - това са произшествия със починали и съществено ранени.

"168 души са потърпевши. 15 души са починали, един човек почина до момента в който си приказваме ", добави пътният контрольор.

„ От началото на месеца са станали 141 тежки пътнотранспортни катастрофи. При тях има съществено ранени и починали хора.


Снимка: БГНЕС

„ В момента тече интервенция, която ще цели засищане на полицейски екипи по пътищата. Всички средства за надзор на скоростта са на терен и работят. Нашите чиновници ще подкрепят придвижването в невралгичните точки”, сподели още той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР