Катастрофа между бус и лек автомобил възпрепятства движението по бул.

...
Катастрофа между бус и лек автомобил възпрепятства движението по бул.
Коментари Харесай

Антифриз с цвят на кръв се стича от бус, блъснал кола в София. Мрежата прегря СНИМКИ

Катастрофа сред бус и лек автомобил попречва придвижването по бул. " Сливница " - София тази заран.

Инцидентът е станал в посока Сточна гара и Опълченска. От фотосите, споделени във Facebook, се вижда, че има нанесени материални вреди по двете транспортни средства.

При удара, предната ризница на буса леко е паднала, има и приключване на антифриз, който е образувал алена локва. При лекия автомобил задницата е смачкана.

Това обаче, което направи по-голямо усещане на потребителите в мрежата, е положението на буса. Хората се чудят по какъв начин въобще е минал на обзор.

" На този бус му е изтекла кръвта. ", " Изтекла му е ръждата... ", " Тоя бус май не е помирисвал антифриз откогато е създаден... ", майтапят се консуматори в мненията под обявата за злополуката.



Снимки: Емил Алексиев / Фейсбук

Преди съвсем 2 години ви показахме по какъв начин се минава мним годишен механически обзор на автомобил. Много мним, тъй като надали автомобил без спирачки, гърне и куп нередности, би минал през пункт, където се съблюдават законите.

Тогава това се случи в пункт за годишни механически прегледи на коли във Велинград на компания " Чепино-Автотранспорт ЕООД " със притежател Димитър Беев и шеф синът му - Красимир Беев. Мотото на компанията беше: " Лесно и незабавно ". Оказа се, че тук даже коли за бракуване минават обзор елементарно, незабавно и без никакъв проблем. Каквото е логото!

Припомнете си:
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР