Катастрофа между автовоз и цистерна е станала около 3 ч.

...
Катастрофа между автовоз и цистерна е станала около 3 ч.
Коментари Харесай

Две катастрофи блокират движението в Русе в посока Дунав мост

Катастрофа сред автовоз и цистерна е станала към 3 ч. тази нощ в региона на Дунав мост , заяви Нова телевизия.

Движението е отчасти блокирано.

По-късно - към 6 ч., на същото място е аварирал и рейс с турска регистрация.

По първични данни няма починали .

В следствие стана очевидно, че един водач е потърпевш .

Не е викана пожарна поради първия случай, защото цистерната най-вероятно е била празна. Докато трае разчистването, идва турският рейс, със 17 пасажери , който се блъска в допълнение в авариралите към този момент транспортни средства.
 Катастрофа сред два тира затвори пътя Русе – Бяла
Катастрофа сред два тира затвори пътя Русе – Бяла

Един от камионите е разпилял каси с бира

По късно от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че придвижването по бул. " България " в Русе в посока Дунав мост е спряно. Организиран е обходен маршрут за леките коли през село Николово, а товарните изчакват на място.

От полицията дават и повече информация за двата пътни случая, станали тази нощ и сутринта. Катастрофите са били на бул. " България ".

Около 2:30 часа в платното на булеварда в посока Дунав мост е имало спрели поради повреда два товарни автомобила с украинска регистрация. Мястото е било обозначено c конуси и триъгълници. В едната от цистерните се е блъснал микробус с платформа, пренасяща коли. Пострадал е водачът на буса - 21-годишен мъж, който е тежко ранен и е бил настанен в болничното заведение с разнообразни контузии. Инцидентът е документиран от полицията. На помощ са били изпратени две транспортни средства на пътна помощ.

Втората злополука е станала към 5:45 часа последвал на същото място. По първична информация рейс с турска регистрация се блъснал в задната част на ТИР, който заобикалял местопроизшествието. Автобусът се е отклонил и се е блъснал в платформите на пътната помощ. При конфликта е потърпевш един от водачите на пътната помощ , който съгласно последните данни от медицинските прегледи в болничното заведение е с фрактура на ключица.

На местопроизшествието работят екипи на полицията, прави се оглед от дежурна оперативна група.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР