Катастрофа край село Телиш е затворила за часове главния път

...
Катастрофа край село Телиш е затворила за часове главния път
Коментари Харесай

19-годишен предизвика верижна катастрофа с четири автомобила край Плевен

Катастрофа край село Телиш е затворила за часове основния път I – 3 , оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен. 

Вчера към 16:00 часа в непосредственост до разклон за селото 19-годишен водач с лек автомобил „ Шкода “ изгубил надзор над ръководството и навлязъл в насрещната лента за придвижване . Там той блъснал поредно товарен „ Хюндай “, ръководен от 38-годишен и лек автомобил „ Дачия “, с лидер 35-годишен румънски жител .

След удара товарният автомобил също навлязъл в насрещното, където е блъснал лек автомобил „ Пежо “ , ръководен от 44-годишен водач.

При произшествието са потърпевши лидерът на „ Шкода “-та , лидерът и пасажерът в „ Пежо “. Те са превозени до УМБАЛ-Плевен, където са диагностицирани с разнообразни пострадвания – контузии и фрактури , без заплаха за живота.

Шофьорите на товарния автомобил „ Хюндай “, както и на леките коли „ Шкода “ и „ Дачия “ са тествани с техническо средство за приложимост на алкохол и опиати , като пробите са негативни . На лидера на лек автомобил „ Пежо “ е взета кръвна проба за химическо проучване. Уведомен е дежурен прокурор при Районна прокуратура Плевен.

Извършен е оглед на местопроизшествието . Съдействие е оказано от екип на „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ – Червен бряг. Променена е била организацията на придвижването като колите са били пренасочвани към Горни Дъбник, Крушовица, Садовец и разклона за село Телиш. Образувано е досъдебно произвеждане , по което работата продължава.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР