Катастрофа е станала тази сутрин край караванките, близо до разклона

...
Катастрофа е станала тази сутрин край караванките, близо до разклона
Коментари Харесай

Ужас и на Е-79! Бус и кола в смъртоносен сблъсък

Катастрофа е станала тази заран край караванките, покрай разклона за врачанското село Бели извор. Ударът е следващият тежък случай на интернационалния път Е79. ПТП-то е станало към 7 часа сутринта. Това проличава от фотоси в обществените мрежи, написа "Конкурент ".

По предварителна информация е умрял един човек, а има ранени. Екип на центъра за незабавна здравна помощ беше извикан, с цел да оказва помощ на потърпевшите. Към този миг обаче към момента липсва информация какъв брой и какво е положението на потърпевшите.



Ударили са се бус и "Тойота " със сливенска регистрация. Най-вероятно починалият е водачът на лекия автомобил, който съгласно очевидци е провокирал злокобния удар. Той е излязъл от паркинга край караванките и без да изчака идващия микробус с монтански номера, се е опитал да се включи в придвижването по Е79. Последвал обаче злокобен удар.



Полицията е на мястото на случая и патрулира трафика сред Видин и София, който даже рано сутринта е претрупан.

Временно придвижването беше отбито, до момента в който криминалистите си свършат работата. Попадналите в колоната коли и камиони от километричната колона обаче ще би трябвало да чакат възобновяване на трафика.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР