Катастрофа е станала преди минути в Пловдив. Две коли са

...
Катастрофа е станала преди минути в Пловдив. Две коли са
Коментари Харесай

Тежка катастрофа в Пловдив, две коли се блъснаха на кръгово СНИМКИ*

Катастрофа е станала преди минути в Пловдив. Две коли са се блъснали на кръговото на бул. " Освобождение " в квартал " Тракия ", научи GlasNews.bg.

По първична информация Опел лишил преимуществото на Ауди, а след това последвал удар. От силата на конфликта машините се завъртели, а едната кола излязла на банкета.

В синия автомобил пътували три девойки, майката и бащата на едно от тях, който карал. Зад кормилото на другата кола била жена. Въздушни възглавници на Аудито са се отворили.

За момента няма данни за тежко потърпевши. Очаква се идването на екип на полицията и кола за спешна помощ. Автомобилите са на местопроизшествието.

Припомняме, че през днешния ден баловете са в стихията си, като довечера в Пловдив ще честват зрелостниците от Английската, Руската и Търговската гимназия. Движението в града е интензивно, а зрелостниците към този момент пътуват към хотели и заведения за хранене.

Шофирайте деликатно!

Обновена: При злополуката леко е потърпевшо момиче, което се е возило в синия автомобил. В момента тя се преглежда от медицински екипи. По първична информация няма други потърпевши, само че има съществени материални вреди по колите. На място има и два патрула на полицията. За момента придвижването в региона не е затруднено.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР